x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Koralli-Tuote otti käyttöön laatujärjestelmän

Koralli-Tuote Oy:lle on myönnetty ensimmäisten erikoiskalustevalmistajien joukossa laatujärjestelmä. Laatujärjestelmä sisältää ISO 9001 ja 14001 sertifikaatit.

Koralli-Tuote Oy:lle on myönnetty ensimmäisten erikoiskalustevalmistajien joukossa laatujärjestelmä. Laatujärjestelmä sisältää ISO 9001 ja 14001 sertifikaatit.

Sertifikaatti kattaa julkisten tilojen kalusteprojektien, kaluste- ja erikoiskalustevalmistuksen ja erikoiskalusteasennuksen toimialan ja palvelut.

– Ensisijaisesti haluamme parantaa toiminnallista laatua niin, että kaikki toiminnot markkinoinnista ja myynnistä aina asennukseen ja loppupalaveriin asti menevät laatukäsikirjan mukaisesti, Koralli-Tuote oy:n toimitusjohtaja Hannu Göös sanoo.

Korallin asiakkaille laatujärjestelmä tarkoittaa tietenkin toiminnan laadun paranemista entisestään. Laatujärjestelmän mukainen toiminta edellyttää Korallilta joustavaa ja tehokasta toimintaa, sitoutumista kotimaisuusasteen pitämiseen korkeana ja työtekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista.

– Laatujärjestelmä on nykypäivää ja tulevaisuutta. Asiakkaamme vaativat jo nyt sopimuksessa, että toimittajalla on jonkinlainen laatujärjestelmä. Uskon, että ISO 9001 on tulevaisuudessa vaatimuksena sille, että yritys pääsee edes tarjoamaan tuotteita ja palveluita. Tämän johdosta laatujärjestelmä tuo meille kilpailuetua niihin yrityksiin verrattuna, joilla ei ISO 9001 ja 14001 standardeja ole, Göös sanoo.

Laatujärjestelmän ISO 14001 standardi ohjaa toimintaa ympäristöystävällisempään suuntaan tuotannon eri vaiheissa, energian säästämisessä, jätteiden lajittelussa ja jätemäärien pienentämisessä.

Laatujärjestelmän käyttöönotto näkyy jo Korallin konkreettisessa toiminnassa.

– Olemme käyneet yrityksen kaikki prosessit läpi myynnistä asennukseen ja kirjanneet ne järjestelmään. Henkilöstön kanssa olemme käyneet laadun kannalta prosessit ja niiden toiminnan läpi. Yritykselle on valittu laatupäällikkö Henri Pihlajakangas. Hän huolehtii laatujärjestelmän ylläpidosta ja hoitaa sisäiset auditoinnit, joita teemme puolen vuoden välein. Lisäksi jokainen työntekijä huolehtii omalta osaltaan, että toimii laatujärjestelmän mukaan, Göös luettelee.

Koralli- ja tila toimii – entistä laadukkaampana.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä