x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Moduulirakenteiset sairaalatuotteet

Valmistamme sairaalatuotteita, joihin kokoamme kaikki tarvittavat toiminnot yhteen rakenteeseen.

Hoitotarvikekaappi Module

Uusi moduulirakenteinen kaappimallisto monipuoliseen säilyttämiseen.

Lue lisää

Lääkekaapit

Kaikki ratkaisut lääkkeiden käsittelyyn yhdessä tuotteessa.

Lue lisää

Käsienpesualtaat

Valmistamme moduulirakenteiset käsienpesualtaat sairaaloihin ja leikkaussaleihin.

Lue lisää

Kirurgien käsienpesualtaat

Asennusvalmiit kirurgien käsienpesualtaat sairaaloihin.

Lue lisää

Kylpyammeet

Portaattomalla korkeussäädöllä varustellut potilaiden kylpyammeet.

Lue lisää

Sairaalatuotteet hygieniaan ja kalustamiseen

Koralli-Tuote valmistaa laadukkaat sairaalatuotteet ja hoivatuotteet kuten kylpyammeet, kirurgien käsienpesualtaat ja lääkekaapit sairaalahygieniaa ja kalustamista varten. Toteutamme sairaalatuotteet niin, että käyttötarkoituksensa mukaan jokaiseen tuotteeseen on koottu kaikki tarvittavat toiminnot yhdeksi moduulirakenteeksi.

Suunnittelemme ja valmistamme moduulirakenteiset sairaalatuotteet nimenomaan niin, että ne toimivat kiintokalusteena ja tarjoavat yhteen koottuna ratkaisun hoiva-alan vaativaan hygieniaan tai että niiden avulla on helppo luoda toimivat säilytysratkaisut ja kokonaisuutena toimivat työtilat. Näillä tuotteilla onnistuu yleinen sairaalahygienia, kirurginen käsienpesu, lapsi- ja aikuispotilaiden pesu säädettävillä ammeilla ja lääkkeiden turvallinen ja toimiva säilytys.

Tutustu tuotteisiimme ja kysy tarvittaessa lisää!


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä