x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli käsienpesualtaat

Huolehdi kätevästi käsihygieniasta hoitotyössä. Koralli-Tuote valmistaa moduulirakenteiset käsienpesualtaat sairaaloihin ja hoitolaitoksiin.

Koralli Hygien Module

moduulirakenteinen käsienpesupaikka

Käsihygienian kaikki palaset valmiiksi koottuna

Lue lisää

Module HM60 E

moduulirakenteinen käsienpesupaikka

Module HM60 E on moduulirakenteinen käsienpesupaikka, joka on helppo asentaa ja huoltaa.

Lue lisää

Käsienpesualtaat ja käsihygienia hoitotyössä

Käsihygienia on erittäin tärkeä osa hoiva-alan työtä. Koralli-Tuote valmistaa moduulirakenteiset käsienpesualtaat, joilla sairaalat ja hoitolaitokset varmistavat kätevästi, että käsihygienia hoitotyössä on järjestetty parhaalla mahdollisella tavalla ja kaikin tavoin sujuvasti.

Korallin käsienpesualtaat on toteutettu niin, että samaan kalusteeseen on keskitetty kaikki tarvittava: allas, peili, saippua, desinfiointiaine ja valot. Yhtenäisen käsienpesualtaan asennus ja huolto käyvät helposti.

Kun käsienpesuallas on helppo ja nopea asentaa, se tarkoittaa rakennusvaiheessa ja toimitilojen muutostöissä huomattavaa kustannussäästöä. Korallin käsienpesualtaat ovat yhtenäinen kokonaisuus, joka on helppo asentaa valmiiseen tilaan ja kytkeä LVI- ja sähköliittymiin ilman hidastavia työvaiheita.

Korallin käsienpesualtaat ratkaisevat niin hoiva-alan ammattilaisten kuin rakennusurakoitsijoidenkin pulmat ja tekevät työskentelystä sujuvaa. Kysy lisää!


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä