x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – kiintokalusteet päiväkoteihin

Valmistamme ja asennamme kiintokalusteet päiväkoteihin mittatilaustyönä

Päiväkotikalusteet

Kestävät ja käytännölliset kiintokalusteet tekevät päiväkodin tiloista toimivat. Koralli toteuttaa päiväkotikalusteet pitkällä kokemuksella, aina mittatilaustyönä asiakkaalle ja projektiluontoisesti yhteistyössä suunnittelijan, rakentajan ja loppukäyttäjän kanssa.

Päiväkodin tilojen ja kiintokalusteratkaisujen suunnittelu on haaste niin suunnittelijalle kuin rakentajallekin. Koralli on vaativien julkisten tilojen kalusteratkaisujen asiantuntija ja valmistamme ja asennamme myös päiväkodin kalusteet kiintokalusteina, vuosikymmenien kokemuksella.

Tarjoamme asiantuntemuksemme niin arkkitehtien, rakennusliikkeiden kuin kunnan varhaiskasvatuksesta vastaavien henkilöidenkin käyttöön. Valmistamme asiakkaallemme mittatilaustyönä päiväkotikalusteet, jotka ovat muotoilultaan ajattomat ja tyylikkäät, rakenteiltaan kestävät sekä helppokäyttöiset pienimmillekin taapertajille. Näin teemme yhdessä tiloista toimivat ja pitkäikäiset.

Toimintaamme määrittelevät avoimuus ja tasa-arvo niin yrityksemme sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ota yhteyttä, jos tarvitset toimivan tilan ja laadukkaat, kiinteät päiväkotikalusteet!


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä