x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – sairaalakalusteiden asiantuntija

Yrityksemme on yksi Suomen johtavista sairaalakalusteiden kokonaistoimittajista.

Sairaalakalusteet ja hoivakalusteet mittatilaustyönä

Koralli-Tuote Oy valmistaa laadukkaat sairaalakalusteet ja muut hoiva-alan laitoskalusteet kiintokalusteina ja tilaajan tarpeen mukaan toteutettuna kokonaisratkaisuna.

Erityisosaamistamme ovat nimenomaan räätälöidyt kiintokalusteratkaisut terveydenhuoltoalan vaativiin toimintaympäristöihin. Valmistamme ja asennamme sairaalakalusteet sairaaloihin ja muut laitoskalusteet kuten seniorikalusteet, hoivakalusteet tai hoitokalusteet erilaisiin hoitolaitoksiin tai hammashoitoloihin. Olemme kalustaneet useimmat sairaalat Suomessa.

Sairaalakalusteet varmistavat että tila toimii


Me varmistamme, että hoitolaitoksen yksittäiset kalusteet ja tila kokonaisuutena toimivat vaativan käyttötarkoituksensa ehdoilla ja mikä parasta kalusteemme myös näyttävät tyylikkäiltä. Olipa kyseessä sitten vastaanottohuone, potilashuone, leikkaussali, sairaalapöytä, potilaskaappi, lääkekaappi, kanslian kalusteet tai kirurgien käsienpesuallas, meiltä löytyy ratkaisu.

Sairaalakalusteet on tarkoitettu tehostamaan ja helpottamaan terveydenhuollon henkilöstön työtä vaativassa ympäristössä. Siksi tarjoamme kokonaisratkaisuja, joiden toimivuuden edellytyksinä ovat aina:

  • hyvä ergonomia
  • kalusteiden helppokäyttöisyys
  • hyvä liikuteltavuus
  • kestävyys
  • helppo puhtaanapito
  • potilaiden viihtyvyys ja turvallisuus
  • työympäristön uusi iloinen ilme ja kalusteiden tyylikkyys

Palvelemme koko kalusteprojektin elinkaaren ajan


Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta tila toimii ja sairaalakalusteet helpottavat hoitohenkilöstön arkea.

Tarjoamme asiantuntemustamme arkkitehtien käyttöön kiintokalusteiden teknisessä toteutuksessa suunnitelmien mukaiseksi. Rakennusliikkeitä palvelemme kiintokalusteiden urakkalaskennassa ja alihankinnassa yleensä. Myös sairaanhoitopiirit tai yksityiset hoitolaitokset voivat hyödyntää asiantuntemustamme suoraan, sillä usein hoiva-alan toimijoille on jo suunnitteluvaiheessa tärkeää vaikuttaa siihen, että toteutettava tila toimii vaativan työn ehdoilla.

Pitkä kokemuksemme luo varmuutta ja luotettavuutta tilaajalle myös isojen projektien osalta. Sairaalakalusteet ovat vuosi vuoden perään olleet suurin osa liikevaihtoamme. Olemmekin parhaimmillamme sairaala-, hoiva-, ja hammashoitotilojen kalustajana. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten voimme auttaa!

Oma asennustiimi


Valmistamme kaikki kalusteet tuotantotehtaallamme, mutta kalusteiden ja tilan toimivuus varmistuu tietysti lopullisesti itse käyttökohteessa. Koralli tarjoaa oman asennustiiminsä asiakkaidemme käyttöön. Oman asennustiimin käyttö takaa asennuksen laadun, mutta se myös sujuvoittaa ja tehostaa yhteistyötä kaikkien osapuolien eli suunnittelijan, rakennusliikkeen, kalustetoimittajan ja loppukäyttäjän välillä.
Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä