x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Moduulimitoitetut lukolliset lääkekaapit

Valmistamme laadukkaat lukolliset lääkekaapit lääkkeiden säilytykseen ja käsittelyyn hoitolaitoksissa.

Module 5 a

Turvallinen lääkekaappi

Module 5 A on turvallinen lääkkeiden säilytykseen suunniteltu kaappi, joka tarjoaa neljä vakiokokoa ja tilauksesta muutkin koot ovat mahdollisia.

Lue lisää

Module 3 A

moduulimitoitettu lääkekaappi

Module 3A on moduulimitoitettu lääkekaappi, jossa kaikki lääkkeiden säilytykseen ja käsittelyyn tarvittava on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi ja jonka ääressä työskentely on käytännöllistä ja mielekästä.

Lue lisää

Lukollinen lääkekaappi sairaaloihin

Koralli-Tuote valmistaa laadukkaat lukolliset lääkekaapit lääkkeiden säilytykseen ja käsittelyyn sairaaloissa ja hoitolaitoksissa.

Valmistamamme moduulimitoitettu lääkekaappi on ratkaisu, jossa kaikki lääkkeiden säilytykseen ja käsittelyyn tarvittava on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi. Sen ääressä työskentely on käytännöllistä, mielekästä ja turvallista. Lukittava moduulimitoitettu lääkekaappi on tarjolla kahtena eri mallina, jotka ovat Module 3 A lääkekaappi ja Module 5 A lääkekaappi.

Lääkekaappi on sairaalan arkipäiväinen vakiovaruste, mutta niille on työn sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta asetettu erityisen kovat vaatimukset. Moduulimitoitetut lääkekaappimme tekevät työnteosta sujuvaa ja ergonomista, kun koko työskentelytila saadaan hyötykäyttöön ja tila toimii kokonaisuutena.

Koralli-Tuote Oy:n lääkekaapit täyttävät myös lääketurvallisuuden tiukat vaatimukset, ne ovat kestäviä ja tyylikkään näköisiä, ne voidaan räätälöidä asiakkaan tilan mittojen mukaan, niiden sisämoduulit voidaan määritellä ja varustaa käyttötarpeen mukaan ja tarpeen muuttuessa sisämoduulit on helppo vaihtaa. Siksi lääkekaappimme ovat myös pitkäaikainen ja erittäin kustannustehokas ratkaisu.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä