x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Module 2 B

Moottoroidut, korkeussäädettävät lapsipotilaiden pesuun suunnitellut pesuammeet hoitolaitoksiin.

Module 2 B lastenpesuamme

Module 2 B on moottoroitu korkeussäädettävä lapsipotilaiden pesuun suunniteltu amme. Altaan korkeus voidaan valita portaattomasti 750 - 1050 mm välillä käyttäjätarpeen mukaan. Säätötoiminnot, altaan mitoitus, ergonominen muoto sekä hygieeninen rakenne on kehitetty yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.

Ominaisuudet

Pesuamme toimitetaan asennusvalmiina. Ammeen pohja on suora, jonka ansiosta lapsi pysyy turvallisemmin pystyssä. Ammeen reunat on muotoiltu pyöreiksi, jotta hoitajan työskentely on helppoa ja miellyttävää. Portaattomalla korkeussäädöllä saadaan pesutilanne aina hoitajan kannalta ergonomiselle korkeudelle.

Asennuskotelo asennetaan valmiin seinäpinnan päälle. Moottorimekanismin sisältävään koteloon voidaan asentaa myös sähkö, vesi- ja viemäröintiliitännät. Toimitukseen kuuluvat amme, koripohjaventtiili ja hajulukko sekä asennuskotelo ja kiinnikkeet. Kaksijohteinen liukuohjainjärjestelmä pitää ammeen vakaana. Altaan korkeudensäätö toteutetaan tilaajan toiveen mukaisesti joko käsi- tai jalkaohjaimella.

Mitoitus ja paino• 1000 x 750 - 1050 x 600 mm (l x k x s) • Altaan mitat 800 x 400 x 260 (l x k x s) • Altaan paino 47 kg, koneisto ja suojat 38 kg • Vesitilavuus 86 L (100 % täyttöaste) • Suurin sallittu kuorma on 150 kg
Korkeussäätö750 - 1050 mm
Rakenne, materiaaliKäsienpesuallas on valmistettu saumattomaksi lämpömuovatusta Corian -materiaalista. Rakenteensa ansiosta pinnat ovat hygieenisiä ja helposti puhdistettavissa. Runkorakenne on polttomaalattua terästä, kotelon suojapelti polttomaalattua tai ruostumatonta teräslevyä.
SävytTilaussävyinä Corian -värikartaston sävyt. Allas ja altaanreunus voidaan tehdä eri sävyillä.
LiitännätSähköpistoke 230 V AC. Normaali viemäriliitäntä.
LisätiedotTuotteen pdf-tiedosto ladattavissa tästä: Module_2b.pdf Toimitustiedot sekä kiinnitysohjeet valmistajalta.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä