x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli Module HM60 E

Koralli Module HM60E on uudenlainen moduulirakenteinen käsienpesupaikka.

Module HM60 E -modulaarinen käsienpesupaikka

Hygien Module HM60 E on uudenlainen moduulirakenteinen käsienpesupaikka. Allas peili, saippua, desifiointiaine ja valot ovat yhdessä modernissa ja toimivassa kalusteessa, joka on helppo asentaa ja huoltaa. Jokainen Hygien Module varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.


Helppo asennus


Hygien Module HM60E asennetaan valmisteltuun tilaan yhtenä kokonaisuutena perinteisen monivaiheisen asennuksen sijaan. Hygien Modulen liitostyöt tehdään pikaliittimillä ja tuote on sen jälkeen heti käytettävissä. Moduulin paikkaa voidaan muuttaa asennuksen yhteydessä sivusuunnassa asennustilan sisämitan verran eli noin 450 mm. Hygien Module voidaan poistaa, siirtää ja asentaa uudelleen.

Lisätiedot


VakiovarusteetCorian-allastaso, kosketusvapaa sekoitin, annostelijat, peili ja led-valaistus.
Rakenne ja materiaaliJauhemaalattu metallirunko, Corian-allastaso ja taustaseinä, ylä-ja alaosa laminaattia kosteudenkestävällä rungolla, rst-annostelijat, laminoitu peili, rst-sokkeli.
SävytVakiosävy valkoinen, erikoissävyt tilauksesta
LisätietojaLataa tuote-esite tästä: NewHygien_HM60E_fi_2.pdf. Toimitus ja asennusohjeet suoraan toimittajalta!Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä