x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – myymäläkalusteet mittatilaustyönä

Valmistamme ja asennamme kiinteät myymäläkalusteet mittatilaustyönä.

Myymäläkalusteet ja myymälätiskit

Myymäläkalusteet ovat olemassa yhtä tarkoitusta varten. Niiden tarkoitus on tukea liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tyylikkäät, hyvin suunnitellut ja asennetut myymäläkalusteet varmistavat, että tila toimii: asiakkaat viihtyvät, yrityksesi brändi vahvistuu ja kauppa käy.

Myymälän tilojen ja kiintokalusteratkaisujen suunnittelu on haaste niin suunnittelijalle kuin rakentajallekin. Koralli valmistaa ja asentaa kiinteät myymäläkalusteet kuten myymälätiskit, tasot ja säilytysratkaisut kokonaisratkaisuna, projektiluontoisesti yhteistyössä suunnittelijan ja rakentajan kanssa ja ennen kaikkea vuosien ja vuosien kokemuksella.

Kun tarkoituksena on hankkia myymälän kiintokalusteet, tarjoamme asiantuntemuksemme niin arkkitehtien, rakennusliikkeiden kuin itse yrittäjänkin käyttöön. Olemme valmistaneet myymäläkalusteita mittatilaustyönä monipuolisesti lukuisiin kohteisiin.

Toimintaamme määrittelevät avoimuus ja tasa-arvo niin yrityksemme sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ota yhteyttä, jos tarvitset toimivat myymälätilat ja sinne laadukkaat kiintokalusteet!


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä