x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – kahvilakalusteet mittatilaustyönä

Valmistamme ja asennamme kiinteät kahvilakalusteet mittatilaustyönä.

Kiinteät kahvilakalusteet

Mikä tuo asiakkaat kahvilaan? Hyvä kahvi, tuoreet leivonnaiset, ystävien seura ja viihtyisä ympäristö. Tyylikkäät, hyvin suunnitellut ja asennetut kahvilakalusteet varmistavat, että kahvilan tila toimii, asiakkaat viihtyvät, nauttivat kahvilan antimista ja palaavat myös takaisin.

Koralli valmistaa kahvilan kalusteet mittatilaustyönä ja projektiluontoisesti tiiviissä yhteistyössä suunnittelijan, rakentajan ja kahvilayrittäjän kanssa. Meiltä saat kiinteät kahvilakalusteet kuten kahvilan tiski, säilytyskalusteet, kiinteät penkkiryhmät tai vaikka naulakot.

Valmistamme kahvilakalusteet, jotka ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja ajattomia, rakenteiltaan kestäviä, helppokäyttöisiä ja myös helppo puhdistaa. Näin voimme yhdessä varmistaa, että kahvilasi on viihtyisä, yrityksesi näköinen, pitkäikäinen ja lyhyesti sanottuna tila, joka toimii käyttötarkoituksensa mukaan.

Tarjoamme asiantuntemuksemme niin suunnittelijoiden, rakennusliikkeiden kuin itse yrittäjänkin käyttöön. Kahvila on tilana haasteellinen ja se vaatii tekijältä asiantuntemusta käytettävistä materiaaleista. Monesti lopullinen ratkaisu muotoutuu valmiiksi vasta toteutusvaiheessa. Hyvällä yhteistyöllä arkkitehdin ja suunnittelijan kanssa olemme luoneet toimivia kahvilakokonaisuuksia, joissa kohtaavat suunnittelijan toiveet ja huippuammattilaisen työn jälki: lopputuloksena laadukkaat, kiinteät kahvilakalusteet.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä