x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Korkeussäädettävät kylpyammeet hoitolaitoksiin

Valmistamme portaattomalla korkeussäädöllä varustellut potilaiden kylpyammeet niin lapsille kuin aikuisillekin.

Module 2 A

korkeussäädettävä lastenpesuamme

Module 2 A on moottoroitu korkeussäädettävä lapsipotilaiden pesuun suunniteltu amme.

Lue lisää

Module 2 B

korkeussäädettävä lastenpesuamme

Module 2 B on moottoroitu korkeussäädettävä lapsipotilaiden pesuun suunniteltu amme.

Lue lisää

Module 2 E

korkeussäädettävä amme

Moottoroitu korkeussäädettävä aikuispotilaiden pesuun suunniteltu amme.

Lue lisää

Korkeussäädettävät kylpyammeet

Koralli valmistaa moottoroidut, korkeussäädettävät kylpyammeet niin lapsipotilaiden kuin aikuispotilaiden pesuun. Korallin kylpyammeet on toteutettu niin, että ammeen korkeus voidaan valita portaattomasti, jotta se on mahdollisimman ergonominen hoitohenkilökunnan työskentelyssä ja mahdollisimman turvallinen potilaille.

Korallin sairaaloihin tarkoitettujen kylpyammeiden säätötoiminnot, altaan mitoitukset, ergonomiset muodot sekä hygieeninen rakenne ovat kehitetty yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä