x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli-tuotteen uutisia

Täältä löydät ajankohtaiset kuulumisemme!


Uutiset

Koralli-Tuotteelle iso kalustetoimitus Ahveniston sairaalaan

Julkaistu: 23.11.2023

Koralli-Tuotteelle iso kalustetoimitus Ahveniston sairaalaan

Koralli-Tuote toimittaa uuteen Ahveniston sairaalaan Hämeenlinnan sairaalakalusteita yli 2 miljoonalla eurolla. Varsinaiset kalustetoimitukset käynnistyvät vuoden 2023 lopulla, ja asennustöiden on määrä valmistua pääosin vuoden 2024 loppuun mennessä.
Lue lisää

Koralli sai täydet pisteet laatustandardin auditoinnista

Julkaistu: 23.02.2023

Koralli sai täydet pisteet laatustandardin auditoinnista

Koralli-Tuote Oy:lle suoritettiin ulkoinen auditointi ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeista. Auditoinnin tulokset olivat huippuluokkaa ja kertovat Koralli-Tuotteen laadunhallinnan erinomaisuudesta.
Lue lisää

Timo Göös aloittaa Korallin toimitusjohtajana vuoden 2023 alusta

Julkaistu: 09.12.2022

Timo Göös aloittaa Korallin toimitusjohtajana vuoden 2023 alusta

Timo Göös ottaa Koralli-Tuote Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1.1.2023. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Hannu Göös jatkaa työskentelyä Korallilla tarjouslaskennassa, urakkaneuvotteluissa ja projektinjohdossa ja toimii tarvittaessa uuden toimitusjohtajan tukena. Tärkein syy muutokselle on siirtää yritys hallitusti uuteen omistajuuteen ja uudelle aikakaudelle.
Lue lisää

Julkaistu: 20.05.2020

Koralli-Tuote otti käyttöön laatujärjestelmän

Koralli-Tuote Oy:lle on myönnetty ensimmäisten erikoiskalustevalmistajien joukossa laatujärjestelmä. Laatujärjestelmä sisältää ISO 9001 ja 14001 sertifikaatit.
Lue lisää

Julkaistu: 23.09.2019

Korallituote viettää 40-vuotisjuhlavuottaan

Korallituote Oy on vuonna 1979 perustettu perinteinen perheyritys. Yrityksellämme on siis mittarissa jo kunnioitettavat 40 vuotta.
Lue lisää


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä