x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – kirurgien käsienpesualtaat

Valmistamme asennusvalmiit Module 1 A 8 kirurgien käsienpesualtaat sairaaloihin.

Kirurginen käsienpesu

Kirurginen käsienpesu ja desinfiointi ehkäisevät leikkausalueelle syntyviä infektioita poistamalla hoitohenkilökunnan käsistä väliaikaiset epäpuhtaudet. Kirurginen käsienpesu tehdään kädestä kyynärtaipeeseen saakka.

Kirurgisessa käsienpesussa tärkeää on myös niin sanotusti oikeanlaiset työvälineet, jotka helpottavat leikkaussalihenkilökunnan arkea huomattavasti. Koralli-Tuote valmistaa rutiineja helpottavat kirurgiset käsienpesualtaat, joiden mitoitus, ergonominen muoto sekä hygieeninen rakenne on kehitetty yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.

Korallin kirurgiset käsienpesualtaat toimitetaan asennusvalmiina ja ne voidaan asentaa yksittäin tai useamman altaan ryhmään.

Module 1 A 8 Kirurgien Käsienpesuallas


Module 1 A 8 Kirurgien käsienpesualtaan mitoitus, ergonominen muoto sekä hygieeninen rakenne on kehitetty yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.


Ominaisuudet


Käsienpesuallas toimitetaan asennusvalmiina. Allas voidaan asentaa yksittäin tai useamman altaan ryhmään. Altaiden väliin suositellaan min 100 mm rakoa. Asennuskorkeus voidaan valita 800 -1000 mm väliltä käyttäjätarpeiden mukaan.

Toimitukseen kuuluvat altaan ja kiinnitystarvikkeiden lisäksi koripohjaventtiili sekä hajulukko.

Mitoitus ja paino• 800 x 358 x 600 mm (l x k x s) • Kokonaispaino 28 kg (allas 22 kg, runko 6 kg) • Altaan vesitilavuus 44 L (100 % täyttöaste)
Rakenne, materiaaliKäsienpesuallas on valmistettu saumattomaksi lämpömuovatusta Corian -materiaalista. Rakenteensa ansiosta pinnat ovat hygieenisiä ja helposti puhdistettavissa. Kannakerakenne on rst-teräsputkesta.
SävytTilaussävyinä Corian -värikartaston sävyt. Allas ja allastaso voidaan tehdä eri sävyisinä.
AsennusAllas kiinnitetään seinärakenteeseen yhdellä kannakkeella. Toimituksen mukana on asennusohje sekä mittakuva kiinnikkeiden paikoista.
LiitännätNormaali viemäriliitäntä. Allas on varustettava seinähanalla.
LisätiedotTuotteen pdf-tiedostot ladattavissa tästä: Module_1a8.pdf. Toimitustiedot sekä kiinnitysohjeet valmistajalta.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä