x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – katso referenssimme

Katso ja näe kuinka tila toimii!

Uusi Lastensairaala

Helsingin Meilahteen valmistunut Uusi Lastensairaala toteutettiin yhteistyössä useiden eri toimijoiden kesken. Myös Korallituote Oy antoi oman työpanoksensa laajan hankkeen onnistuneeseen läpivientiin.

Lue lisää

Referenssi – Jorvin sairaala

Jorvin sairaalassa on useita erikoisalojen poliklinikoita ja se on osa Helsingin yliopistollista keskussairaalaa.

Lue lisää

Referenssi – HUS Naistenklinikka

HUS Naistenklinikka on naisten- ja vastasyntyneiden erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala.

Lue lisää

Referenssi – Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaala oli valmistuessaan Suomen suurimpia sairaalakohteita.

Lue lisää

Referenssi - Yrityksen edustustila

Edustustila, joka kertoo että yritys panostaa viihtyvyyteen ja arkkitehtuuriin.

Lue lisää

Kahvilan palvelutiski

Toteutimme kahvilan palvelutiskin kiintokalusteena helsinkiläiselle kahvilalle. Palvelutiski on todellinen mittatilaustyön taidonnäyte.

Lue lisää

Referenssi – Saunalahden lastentalo

Espooseen valmistunut lastentalo on hienoin ja erikoisin päiväkotikohde, jossa olemme olleet mukana.

Lue lisää

Referenssit - näe kuinka tila toimii!

Referenssit-sivuilla esittelemme muutamia valikoituja toteuttamiamme projekteja kuvien ja sanallisen kerronnan avulla. Räätälöimme ratkaisut aina tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1979 saakka ja olemme yksi maamme merkittävimmistä julkisten tilojen kalusteratkaisuiden toimittajista.

Tutustu valikoituihin kohteisiimme alla tai katso kaikki referenssimme lataamalla oheinen pdf-tiedosto: Referenssiluettelo-2018.pdf


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä