x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Referenssi – Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaala oli valmistuessaan Suomen suurimpia sairaalakohteita.

Helsinkiin Meilahden alueelle valmistunut kolmiosairaala oli valmistuessaan Suomen suurimpia sairaalakohteita. Se oli myös meidän suurin siihen mennessä tehty urakka. Valmistimme sairaalatuotteita mm. toimistoihin, potilas-, lääke- ja hoitohuoneisiin, vastaanottotiloihin, varastoihin ja käytäville. Myös pääaulan vastaanottotiski on Korallin valmistama. Voisi sanoa, että laitoimme peliin koko repertuaarimme ja kaiken osaamisemme, sillä olemme erikoistuneet sairaalakalusteisiin, mutta tässä kohteessa valmistimme laajasti myös ratkaisut muihin julkisiin tiloihin.

Suunnittelijana kohteessa oli SWECO PAATELA Architects Oy. Haastava mutta mielenkiintoinen urakka saatiin valmiiksi sovituissa ajoissa ja tila toimii.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä