x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – kiintokalusteet kouluihin

Valmistamme ja asennamme kohteeseen mitoitetut kiintokalusteet kouluihin.

Koulukalusteet kokonaisratkaisuina

Kiintokalusteet ovat tärkeä osa toimivaa koulua ja tärkeä osa toimivia opetustiloja. Koralli toteuttaa koulukalusteet – erityisesti koulujen kiintokalusteet – pitkällä kokemuksella, mittatilaustyönä ja projektiluontoisesti.

Koulujen tilat ovat käyttötarkoituksensa puolesta haastava kohde niin suunnittelijalle kuin rakennusliikkeellekin. Toimivat koulukalusteet ja ennen kaikkea koulukalusteiden kokonaisvaltaiset ratkaisut varmistavat, että oppimisympäristö on innostava, viihtyisä, ergonominen ja kaikenkokoisille käyttäjille sopiva.

Koralli valmistaa koulukalusteet tiiviissä yhteistyössä niin tilojen suunnittelijan kuin rakennusliikkeenkin kanssa. Saavutamme onnistuneen lopputuloksen koulujen kiintokalusteiden toteutuksessa, kun suunnittelevan ja toteuttavan tahon yhteistyö on saumatonta.

Korallin mittatilauksena valmistettavat koulukalusteet ovat myös tyylikkäitä ja kestäviä. Silmää miellyttävä muotoilu, kestävät materiaalit ja rakenteet sekä kalusteiden käytön helppous varmistavat, että meidän toteuttamana tila toimii ja kestää aikaa.

Tarjoamme asiantuntemuksemme niin arkkitehtien, rakennusliikkeiden kuin julkisen puolen toimijoidenkin käyttöön. Toimintaamme määrittelevät avoimuus ja tasa-arvo niin yrityksemme sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ota yhteyttä!


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä