x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – Module 5 A lääkekaappi

Kaikki ratkaisut lääkkeiden käsittelyyn yhdessä tuotteessa.

Module 5 A lääkekaappi

Module 5 A on turvallinen lääkkeiden säilytykseen suunniteltu kaappi. Module 5 A tarjoaa neljä vakiokokoa ja tilauksesta muutkin koot ovat mahdollisia. Module 5 A lääkekaapissa on vakiona oikeakätisyys. Tämä lääkekaappi varustetaan lasihyllyillä sekä tilaajan määrittelemällä lukkotyypillä (Abloy, iLog). Huumekaappi voidaan varustaa irrallisella lokerolla.


Lisätiedot


Vakiomallit
  • Module 5A 3/4 300 x 400 x 250 (l x k x s)
  • Module 5A 4/3 400 x 300 x 250 (l x k x s)
  • Module 5A 4/6 400 x 600 x 350 (l x k x s)
  • Module 5A 5/7 500 x 700 x 350 (l x k x s)
Rakenne ja materiaaliKaapin runko ja ovi on 1,5mm teräspeltiä, saumat hitsattu. Kaapin rungossa on kiinnityspisteet kaikilla sivuilla.
SävytRungon sävy Ral 9010 (valkoinen). Muut sävyt tilauksesta Ral-sävykartastosta.
LisätiedotToimitustiedot sekä kiinnitysohjeet valmistajalta.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä