x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli Hygien Module

Käsihygienian kaikki palaset valmiiksi koottuna uudenlaiseen moduulirakenteiseen käsienpesupaikkaan.

Koralli Hygien Module

Koralli Hygien Module tarjoaa käsihygienian kaikki palaset valmiiksi koottuna. Hygien Module on uudenlainen moduulirakenteinen käsienpesupaikka. Samaan kalusteeseen on keskitetty kaikki tarvittava: allas, peili, saippua, desinfiointiaine ja valot.

Yhtenäisen kalusteen asennus ja huolto käyvät helposti. Toimivaksi suunniteltu, selkeä kokonaisuus tarjoaa modernin, käytännöllisen muotoilun sekä laajan värivalikoiman. Jokainen Hygien Module varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.


Hoiva-alan ammattilainen - Hygien Module helpottaa arkeasi


Hygien Module on huolellisesti viimeistelty ja helposti puhdistettava. Sen varustelu, materiaalit ja rakenne on suunniteltu täyttämään kovatkin hygieniavaatimukset. Useista varusteluvaihtoehdoista voidaan valita niin, että käyttö tapahtuu käsin koskematta. Hygieenisessä käsienpesualtaassa on koteloitu ja saumaton rakenne.


Suunnittelija - keskittäminen tehostaa työtäsi


Hygien Module edistää suunnittelutyötä. Kun ennen käsienpesuympäristön jokaisen osan paikat piti määritellä erikseen, nyt asennuspaikoille tarvitaan vain LVI- ja sähköliittymät. Hygien Modulen asennustyypin, värit ja varustelun voi valita useista eri vaihtoehdoista.

Rakennuttaja - kustannustehokkuus alkaa asennuksesta


Hygien Modulen helppo ja nopea asennus voi merkitä rakennusvaiheessa ja toimitilojen muutostöissä huomattavaa kustannussäästöä. Yhtenäinen kokonaisuus on helppo asentaa valmiiseen tilaan. Pienet siirtymät ja hienosäätö voidaan tehdä asennuspaikalla. Hygien Module kytketään LVI- ja sähköliittymiin ilman kalliita ja työn etenemistä hidastavia työvaiheita kuten roilous, putkitus, rappaus, kosteuseristys.

Lisätiedot


VarusteetNestesaippua, käsihuuhde ja käsipaperi on sijoitettu lukolliseen peilikaappiin.
Hana/sekoitinModuulin vakiovarusteena on kosketusvapaa sekoitin ja se voidaan tilauksesta varustaa millä tahansa sekoittimella.
Corian-materiaaliCorian on komposiittimateriaali, jossa yhdistyvät luonnonmineraalin lujuus ja akryylin tiheys sekä joustavuus. Materiaali mahdollistaa saumattomat pinnat, mikä edistää hygieenisyyttä.
YläasennustilaSähkö- ja vesiliittymät on helppo kytkeä. Putkiston peitelevy säätyy huonetilan korkeuden mukaan. Avattava asennustila helpottaa huoltoa.
ValotEnergiaa säästävä LED-valaistus syttyy ja sammuu automaattisesti liiketunnistimen avulla.
Ala-asennustila ja huoltoluukkuAla-asennustilassa vesilukko on koteloitu ja integroitu moduulin rakenteeseen. Kaikki tekniikka on helposti esillä vesilukon puhdistusta ja muita huoltotoimia varten.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä