x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – yrityksemme tarina

Olemme kokkolalainen, perinteikäs perheyritys.

Koralli-Tuote Oy yrityksenä

Koralli-Tuote Oy on kokkolalainen asiantuntijayritys, joka on erikoistunut julkisten tilojen vaativiin kalusteratkaisuihin. Itsenäinen perheyhtiö on perustettu vuonna 1979 ja toimiva johto kuuluu sen omistajiin.

Kuulumme Suomen johtaviin sairaalakalusteiden kokonaistoimittajiin. Erityisalaamme ovat hoiva-alan kalusteet ja julkisten tilojen ratkaisut muun muassa oppilaitoksiin ja vastaanotto- sekä asiakaspalvelutiloihin.
Toimintatapamme on projektiluonteinen ja siten se ottaa huomioon jokaisen kohteen erityistarpeet. Jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen, merkittävä sija on suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla. Me olemme usein se yhdistävä tekijä suunnittelijan ja rakennusliikkeen välillä.

Puuteollisuusyrittäjät ry:n jäsenenä ja erikoiskalustevalmistajana osallistumme aktiivisesti alamme laatu- ja toimintaympäristön kehittämiseen. Koralli-tuotteella on myös oma laatujärjestelmä sekä RALA-pätevyys.

Olemme aina pitäneet ja pidämme myös tulevaisuudessa kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä osaajana ja iloisena, joustavana sekä luotettavana yhteistyökumppanina. Siinä meitä auttavat perusarvomme, joihin kuuluvat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.


Oma asennustiimi


Valmistamme kaikki kalusteet tuotantotehtaallamme, mutta kalusteiden ja tilan toimivuus varmistuu tietysti lopullisesti itse käyttökohteessa. Koralli tarjoaa oman asennustiiminsä asiakkaidemme käyttöön. Oman asennustiimin käyttö takaa asennuksen laadun, mutta se myös sujuvoittaa ja tehostaa yhteistyötä kaikkien osapuolien eli suunnittelijan, rakennusliikkeen, kalustetoimittajan ja loppukäyttäjän välillä.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä