x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – julkisten tilojen kiintokalusteet

Valmistamme ja asennamme julkisten tilojen vaativat kiintokalusteet.

Päiväkotikalusteet

Valmistamme ja asennamme kiintokalusteet päiväkoteihin mittatilaustyönä.

Lue lisää

Koulukalusteet

Valmistamme ja asennamme kohteeseen mitoitetut kiintokalusteet kouluihin.

Lue lisää

Myymäläkalusteet

Valmistamme ja asennamme kiinteät myymäläkalusteet mittatilaustyönä.

Lue lisää

Kahvilakalusteet

Valmistamme ja asennamme kiinteät kahvilakalusteet mittatilaustyönä.

Lue lisää

Vastaanottotiskit

Valmistamme ja asennamme kiinteät vastaanottotiskit mittatilaustyönä.

Lue lisää

Julkitilakalusteet ja kiintokalusteet

Julkinen tila toimii, kun se on suunniteltu hyvin ja toteutettu kokemuksella ja asiantuntemuksella. Koralli-Tuote Oy on kokkolalainen, perinteikäs asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkitilakalusteet ja erityisesti julkisen tilan kiintokalusteet projektitoteutuksena.

Erityisalaamme ovat hoiva-alan erikoiskalusteet ja mittatilauskalusteet kiintokalusteina, mutta toimitamme mittatilauskalusteet yhtä lailla myös muihin kohteisiin. Olemme jo vuosikymmenien ajan valmistaneet ja asentaneet julkisten tilojen kalusteet esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin, yritysten aulatiloihin, myymälöihin ja kahviloihin.

Korallin valmistamat erikoiskalusteet ovat käytännössä esimerkiksi infotiskejä, vastaanottotiskejä, erikoisnaulakkoratkaisuja tai muita säilytysratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin.

Ratkaisujemme avulla suunnittelijalla on mahdollisuus huomioida yrityksen visuaalinen ilme tai tilojen arkkitehtuuri myös kiinteiden kalusteiden osalta.

Julkisen tilan kalusteratkaisut vaativat vankkaa asiantuntemusta sopivista materiaaleista ja toteutustekniikoista. Usein valmis ratkaisu syntyy vasta toteutusvaiheessa tiiviissä yhteistyössä suunnittelijan ja rakentajan kanssa.

Kiintokalusteet varmistavat että julkinen tila toimii


Julkiset tilat ovat myös käyttöasteensa ja käyttötarkoituksensa puolesta haastava kohde niin suunnittelijalle kuin rakennusliikkeellekin. Kiintokalusteet ovat tärkeässä roolissa siinä, miten julkinen tila lopulta käytössä toimii.

Koralli toteuttaa julkisen tilan kalusteet kiintokalusteina, projektiluonteisesti ja jokaisen kohteen erityistarpeet huomioiden. Tarjoamme asiantuntevaa apuamme niin tilojen suunnittelijoiden kuin toteuttajienkin käyttöön. Vahvuutemme on toimia arkkitehtien ja rakennusliikkeiden välissä yhdistävänä tekijänä. Saavutamme onnistuneen lopputuloksen julkisten tilojen toteutuksessa, kun suunnittelevan ja toteuttavan tahon yhteistyö on saumatonta.

Ja mikä parasta, valmistamamme julkisen tilan kalusteet ovat aina tyylikkäitä ja kestäviä. Näin varmistamme, että tila toimii, on viihtyisä ja pitkäikäinen.

Meiltä apua arkkitehdille, rakennusliikkeelle ja loppukäyttäjälle


Jos olet julkisen tilan toteutusta suunnitteleva arkkitehti ja tarvitset tilaan kiinteät kalusteet, meiltä saat kohteeseen sopivat mittatilauskalusteet. Mutta ennen kaikkea saat asiantuntevaa teknistä apua ja yhteistyökumppanin, joka tietää miten suunnittelemasi kalusteratkaisut kannattaa valmistaa.

Rakennusliikkeille tarjoamme kiintokalusteita varten luotettavat kustannuslaskelmat ja varmat toimitukset sekä myös asennuspalvelun.

Toimintaamme määrittelevät avoimuus ja tasa-arvo niin yrityksemme sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ota yhteyttä!


Oma asennustiimi


Valmistamme kaikki kalusteet tuotantotehtaallamme, mutta kalusteiden ja tilan toimivuus varmistuu tietysti lopullisesti itse käyttökohteessa. Koralli tarjoaa oman asennustiiminsä asiakkaidemme käyttöön. Oman asennustiimin käyttö takaa asennuksen laadun, mutta se myös sujuvoittaa ja tehostaa yhteistyötä kaikkien osapuolien eli suunnittelijan, rakennusliikkeen, kalustetoimittajan ja loppukäyttäjän välillä.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä