x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Corian®-tasot ja -altaat

Koralli valmistaa ja asentaa Corian®-kalusteet mittatilaustyönä.

Corian® tuotteet

Koralli on auktorisoitu Corian®-tuotteiden valmistaja. Corian® on amerikkalaisen DuPontin vuosia kestäneen tuotekehitystyön tuloksena syntynyt ainutlaatuinen komposiittimateriaali. Tässä materiaalissa yhdistyvät luonnonmineraalin lujuus ja korkealuokkaisen akryylin tiheys ja joustavuus. Corian® on materiaalina luja, kestävä ja helppohoitoinen.

Olemme valmistaneet Corian®-tuotteita useisiin sairaaloihin, kouluihin, päiväkoteihin ja yritysten toimitiloihin. Corian®-materiaali on loistava vaihtoehto, kun julkiseen tilaan halutaan toteuttaa erilaiset tasot, tiskit tai altaat kiinteinä kalusteina. Corian®-tasot ja Corian®-altaat ovat toimiva ratkaisu niin sairaaloissa, yritysten vastaanottoauloissa kuin kahvilan tiskeilläkin.

Olemme tehneet myös pitkään yhteistyötä useiden veneenvalmistajien kanssa. Koralli-Tuotteen valmistamat Corian®-tuotteet seilaavat ympäri maailmaa muun muassa Swan-veneissä ja Bellan Aquador-veneissä.

Corian®-materiaali on uskomattoman monikäyttöinen ja kestävä. Pienet naarmut ja jopa tupakanpolttamat jäljet voidaan poistaa pinnasta. Corian® on muotoiltavissa lähes mihin muotoon tahansa, se on työstettävissä kuten kova puu ja sitä voidaan lämpömuovata. Tämä mahdollistaa yksilölliset sisustusratkaisut, joissa Corian® seuraa suunnittelijan kynänjälkeä. Laadukkuutensa ja toimivuutensa ansiosta se on siis kannattava investointi.
Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä