x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Koralli – vastaanottotiskit mittatilaustyönä

Valmistamme ja asennamme kiinteät vastaanottotiskit mittatilaustyönä.

Vastaanottotiski kiintokalusteena

Vastaanottotiski, palvelutiski tai infotiski on usein se paikka, jossa asiakkaasi saa ensikokemuksen yrityksesi palvelusta. Asiakaskokemuksessa isossa osassa on tietysti henkilökunnan ystävällisyys, mutta itse vastaanottotiskin merkitystä ei kannata aliarvioida. Asiakkaan viihtyvyys paranee, kun tila toimii ja luo positiivisen ensivaikutelman.

Koralli valmistaa kiinteät erikoiskalusteet yritysten vastaanottotiloihin, auloihin ja muihin julkisiin tiloihin aina mittatilaustyönä ja projektiluontoisesti. Erikoiskaluste tarkoittaakin usein juuri yritysten aulatiloihin tehtäviä ratkaisuja kuten vastaanottotiski, infotiski tai asiakaspalvelutiski.

Koska ensivaikutelma luodaan usein vastaanottotiskillä, kohteet ovat haasteellisia ja suunnittelijalla täytyy olla mahdollisuus toteuttaa kiintokalusteet myös yrityksen visuaalinen ilme ja julkisen tilan arkkitehtuuri huomioiden.

Se vaatii asiantuntemusta, jonka Koralli tarjoaa. Me tunnemme materiaalit ja tekniikat, joilla visiot muuttuvat todeksi. Toimimme tiiviissä saumattomassa yhteistyössä suunnittelijan ja rakentajan kanssa. Monesti toimiva ratkaisu syntyy valmiiksi vasta toteutusvaiheessa. Hyvällä yhteistyöllä arkkitehdin ja suunnittelijan kanssa olemme saavuttaneet korkealaatuisia erikoistuotteita, joissa kohtaavat suunnittelijan toiveet ja huippuammattilaisen työn jälki.

Ota yhteyttä, jos tarvitset toimivan tilan ja laadukkaan, kiinteän vastaanottotiskin.
Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä