x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta
fi
|
eng
|
no

Module 2 E korkeussäädettävä amme

Module 2 E on moottoroitu korkeussäädettävä
aikuispotilaiden pesuun suunniteltu amme.

Module 2 E Korkeussäädettävä Amme

Module 2 E on moottoroitu korkeussäädettävä aikuispotilaiden pesuun suunniteltu amme. Altaan korkeus voidaan valita portaattomasti poljinta painamalla 750 - 1040 mm välille käyttäjätarpeen mukaan. Säätötoiminnot, altaan mitoitus, ergonominen muoto sekä hygieeninen rakenne on kehitetty yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa.

Ominaisuudet

Pesuamme toimitetaan asennusvalmiina. Ammeen pohja on suora, jonka ansiosta hoidettava potilas pysyy kohottautuessa turvallisemmin pystyssä. Ammeen reunat on muotoiltu pyöreiksi, jotta hoitajan työskentely on helppoa ja miellyttävää. Portaattomalla korkeussäädöllä saadaan pesutilanne aina hoitajan kannalta ergonomiselle korkeudelle.

Toimitukseen kuuluvat amme, koripohjaventtiili ja hajulukko sekä kiinnitystarvikkeet. Kaksijohteinen liukuohjainjärjestelmä pitää ammeen vakaana. Altaan korkeudensäätö toteutetaan tilaajan toiveen mukaisesti joko käsi- tai jalkaohjaimella.

Mitoitus ja paino• 2000 x 750 - 1040 x 800 mm (l x k x s) • Altaan mitat 600 x 1800 x 500 mm (l x k x s) • Altaan paino 160 kg, koneisto ja suojat 100 kg • Vesitilavuus 510 L (100 % täyttöaste) • Suurin sallittu kuorma on 200 kg
Korkeussäätö750 - 1040 mm
Rakenne, materiaaliPesuamme on valmistettu saumattomaksi lämpömuovatusta Corian -materiaalista. Rakenteensa ansiosta pinnat ovat hygieenisiä ja helposti puhdistettavissa. Runkorakenne on polttomaalattua terästä, kotelon suojapelti polttomaalattua tai ruostumatonta teräslevyä.
SävytTilaussävyinä Corian -värikartaston sävyt. Allas ja altaanreunus voidaan tehdä eri sävyillä.
Liitännät• Sähköpistoke 230 V AC • Tyhjennys lattiakaivoon taipuisalla putkella • Vesi- ja viemäriliitännät sopimuksen mukaan • Allas täytetään vesihanasta tai suihkusta, tyhjennys lattiakaivoon.
LisätiedotTuotteen pdf-tiedosto ladattavissa tästä: Module_2e.pdf Toimitustiedot sekä kiinnitysohjeet valmistajalta.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä