x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Timo Göös aloittaa Korallin toimitusjohtajana vuoden 2023 alusta

Timo Göös ottaa Koralli-Tuote Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1.1.2023. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Hannu Göös jatkaa työskentelyä Korallilla tarjouslaskennassa, urakkaneuvotteluissa ja projektinjohdossa ja toimii tarvittaessa uuden toimitusjohtajan tukena. Tärkein syy muutokselle on siirtää yritys hallitusti uuteen omistajuuteen ja uudelle aikakaudelle.

Timo Göös (kuvassa vasemmalla) saa Korallin toimitusjohtajan vastuun Hannu Göösiltä.
Timo Göös (kuvassa vasemmalla) saa Korallin toimitusjohtajan vastuun Hannu Göösiltä.


– Meillä on neuvottelut viittä vaille valmiit sen suhteen, että minä luovun omistusosuudestani ja veljenpoikani Timo ja Lasse Göös ottavat yrityksen omistukseensa. Pääsemme asiasta keskenämme sopuun todennäköisesti vuodenvaihteeseen mennessä ja olemmekin jo käynnistäneet neuvottelut rahoittajien kanssa, Hannu Göös avaa taustoja.

Yrityksen hallitus on halunnut toimia asiassa ajoissa ja siksi toimitusjohtajan vaihdosta on valmisteltu jo parin vuoden ajan.

– Asiakkaidemme kannalta muutos on hyvin vähäinen. Tärkeintä tässä vaiheessa on, että he tietävät muutoksesta. Liiketoiminta jatkuu käytännössä samalla tavalla, mutta päävastuu tarjouslaskennasta siirtyy Hannulle ja minä otan toimitusjohtajan vastuut, uusi toimitusjohtaja Timo Göös kertoo.

Korallin omistajat ja hallitus kävivät läpi useita vaihtoehtoja yhtiön tulevaisuutta koskien. Kun oli selvää, että Timo ja Lasse Göös tulevat olemaan yrityksen pääomistajat, Timo Göös oli myös luonteva valinta uudeksi toimitusjohtajaksi.

– Timon vahvuus on se, että hän on työskennellyt yrityksessä yli 30 vuotta ja hänellä on kokemusta yrityksen kaikista työvaiheista. Osaaminen on vahvaa, yritystuntemus on vahvaa ja Timo osaa viedä yritystä eteenpäin uuden strategiamme pohjalta, Hannu Göös sanoo.

Timo Göös aloitti työt Korallin tuotannossa vuonna 1991. Työhön kuului kuljetusta, maalausta, reunausta ja sahausta. Pian nuori mies eteni tuotantopäälliköksi.

– Sen jälkeen aloitin opiskelut oppiakseni käyttämään AutoCADia ja siirtyäkseni suunnittelutehtäviin. Suunnittelusta siirryin vastaamaan ostoista ja sen takia oli luontevaa hiljalleen alkaa tehdä myös tarjouslaskentaa. Viime aikoina olen tehnyt tarjouslaskentaa ja myymieni projektien projektinjohtamista. Olen siis tähän mennessä tehnyt yrityksessä käytännössä kaikkia muita paitsi toimitusjohtajan hommia, Timo Göös nauraa.

Uudella strategialla kohti tulevaa


Hannu Göös suunnittelee jatkavansa Korallin palveluksessa vielä noin kolme vuotta ennen eläköitymistä.

– Täytän kohta 60 vuotta ja tiedän, että yrityksissä pitää tehdä vaihdokset hallitusti. Minulle tuli keväällä 42 vuotta täyteen tässä talossa, joista 22 vuotta yrittäjänä ja 18 vuotta toimitusjohtajana. Vaikka on mukava tehdä töitä ja kipinää löytyy, niin tosiasia on se, että näissä hommissa myös kuluu. Timolla ja Lassella on hyvät eväät tuoda yritykseen uutta verta ja uutta näkemystä. Sanoin Timolle ja Lasselle, että minä en tee meidän seuraavaa strategiaa, sen tekee joku muu.

"Aiomme varmistaa sen, että osaamistamme tarvitaan paljon myös muissa julkisten tilojen kalusteprojekteissa."


Koralli esittelee tuoreen strategian henkilöstölleen 16.12.2022. Uudessa strategiassaan yritys luottaa jatkuvuuteen ja luo samalla uusia tukijalkoja liiketoiminnalle.

– Olemme profiloituneet vahvasti sairaalakalusteiden valmistajana. Viime vuosina terveydenhuollossa on tehty isoja sairaalahankkeita ja voi olla, että näiden hankkeiden määrä on vähän hiipumaan päin. Sairaalakalusteet tulevat olemaan tärkein tukijalkamme, mutta aiomme varmistaa sen, että osaamistamme tarvitaan paljon myös muissa julkisten tilojen kalusteprojekteissa, Timo Göös sanoo ja jatkaa.

Timo Göös on työskennellyt Korallilla jo yli 30 vuotta.
Timo Göös on työskennellyt Korallilla jo yli 30 vuotta.


– Kyllä nykyaika sodan ja energian hintojen takia asettaa myös haasteita ja meidän pitää olla hereillä. Mutta luottavaisin mielin menemme eteenpäin, meillä on taitava henkilöstö, hyvä asiakaskunta ja tälläkin hetkellä puolen vuoden tilauskanta sisällä.

Korallin tulevaisuus näyttää hyvälle ja yritys hakee tuleville vuosille maltillista kasvua. Timo Göös kuitenkin tietää, että viedäkseen yritystä eteenpäin, hänen täytyy kehittää myös omaa osaamistaan. Siksi Göös aloitti hiljattain toimitusjohtajan koulutuksen.

– Koulutuksessa olen joutunut paljon miettimään sitä, millainen johtaja haluan olla. Haluan pitää yrityksen kannattavana, haluan pitää työntekijöistä huolta ja haluan olla helposti saatavilla yrityksemme kaikille osastoille. Uskon, että minua auttaa laaja kokemus yrityksemme kaikista työvaiheista. Sen ansiosta kaikilla osastoilla henkilöstömme voi luottaa siihen, että heidän näkemyksiään ymmärretään johtoryhmässä, Timo Göös summaa.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä