x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Referenssi - Yrityksen edustustila

Edustustila, joka kertoo että yritys panostaa viihtyvyyteen ja arkkitehtuuriin.

Saimme toteuttaa kalusteratkaisut edustustilaan yritykselle, joka satsaa viihtyvyyteen ja arkkitehtuuriin. Olimme mukana kalustajana tässä upeassa kohteessa. Espooseen valmistuneeseen toimitilaan valmistimme muun muassa taukokeittiöitä, naulakkoratkaisuja ja vastaanottotiskin.

Projektin isoin haaste olivat referenssikuvissa näkyvät raidasta valmistetut kuutiot. Kuutiot toimivat pöytinä ja yhdestä kuutiosta valmistimme juomavesipisteen. Myös Corian®-materiaalista valmistetun vastaanottotiskin kaarevat muodot vaativat tekijöiltänsä ammattitaitoa, jonka lopputulosta voimme ihailla yrityksen vastaanotossa.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä