x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Referenssi – Saunalahden lastentalo

Espooseen valmistunut lastentalo on hienoin ja erikoisin päiväkotikohde, jossa olemme olleet mukana.

Espooseen valmistunut lastentalo on hienoin ja erikoisin päiväkotikohde, jossa Koralli on ollut mukana ja johon olemme toimittaneet kalusteratkaisut. Lastentalo on arkkitehtuurisesti korkeatasoisesti suunniteltu ja lopputulos on paitsi ilo silmälle myös käytännössä toimiva. Siksi tällaiset kohteet nousevat kohokohdiksi myös meidän omissa työnäytteissämme ja mieluisimpien asiakkuuksien joukkoon.

Valmistimme kalusteita useisiin tiloihin. Isoimpia haasteita olivat muotoon suunnitellut seinät ja kalusteet joiden ovina käytettiin mm. IR-relief rei´itettyä massiivikoivulevyä värikkäällä villakankaalla lisättynä. Suunnittelijana kohteessa oli JKMM Arkkitehdit Oy. Kohteeseen valmistetut kalusteet ja niiden materiaalit vaativat meiltä hyvää työn suunnittelua ja korkeaa osaamistasoa. Sitä meiltä löytyy.
Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä