x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Kahvilan palvelutiski

Toteutimme kahvilan palvelutiskin kiintokalusteena helsinkiläiselle kahvilalle. Palvelutiski on todellinen mittatilaustyön taidonnäyte.

Toteutimme kahvilan palvelutiskin kiintokalusteena helsinkiläiselle kahvilalle. Palvelutiski on todellinen mittatilaustyön taidonnäyte. Tiskissä on taivutettuna monta eri materiaalia kuten metallia, rsr-levyä, viilulevyä ja viimeisenä silauksena Corian®-materiaalia. Corian®-komposiittimateriaalilla toteutettu kahvilan tiski on saumaton ja erittäin helppo puhdistaa ja siksi myös erittäin hygieeninen. Kyseessä on ratkaisu, joka takaa kahvilan tiskille pitkän käyttöiän.

Jos sinulla on vastaava kohde, johon tarvitset mittatilausratkaisun, ota yhteyttä!

Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä