x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Koralli sai täydet pisteet laatustandardin auditoinnista

Koralli-Tuote Oy:lle suoritettiin ulkoinen auditointi ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeista. Auditoinnin tulokset olivat huippuluokkaa ja kertovat Koralli-Tuotteen laadunhallinnan erinomaisuudesta.Koralli-Tuotteelle tehty ulkoinen auditointi koski ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien uudelleensertifiointia. Ulkoisessa auditoinnissa riippumaton taho arvioi täyttääkö yritys laadunhallintajärjestelmän vaatimukset.

ISO 9001 standardi määrittelee vaatimukset, jotka yrityksen laadunhallintajärjestelmän tulee täyttää. Se koskee yrityksen koko toimintaa, kuten myyntiä, tuotantoa, asennustyötä, tuotteita ja asiakastyytyväisyyttä.

ISO 14001 on standardi ympäristöjärjestelmille. Se auttaa hallitsemaan yrityksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Vaatimukset koskevat muun muassa jätehuoltoa, kierrätystä ja veden kulutusta.

– Koralli ei saanut pienintäkään poikkeamaa auditoinnissa. Se kertoo, että laadunhallinta on tehokkaassa käytössä, Korallin toimitusjohtaja Timo Göös sanoo tyytyväisenä.

Koralli-Tuote Oy:n tuotanto- ja laatupäällikkö Henri Pihlajakangas on samoilla linjoilla.

– Meille on tärkeää, että toimintamme on laadukasta ja sertifikaatit täyttävää. Silloin asiakas saa parhaan mahdollisen tuotteen ja palvelun. Meillä laatuajattelu on viety hyvin pitkälle ja se on mukana päivittäisessä arjessa, hän sanoo.

Standardien avulla Koralli kehittää yritystoimintaa ja puuttuu nopeasti laadullisiin ongelmiin tuotteissa ja palvelussa. Laatustandardi tukee hyvin myös myyntityötä.

– Myyntineuvotteluissa on mukava kertoa että meillä on ISO 9001 sertifikaatti, se on tunnetusti hyvin kattava ja luotettava sertifikaatti, Göös kertoo.

Sertifikaatit ovat voimassa 3 vuotta ennen seuraavaa ulkoista auditointia. Koralli aikoo kehittää toimintaansa jatkossakin.

– Auditoinnissa tuli pari kehitysehdotusta, jotka toteutuessaan toisivat uuden sertifikaatin Koralli-Tuotteelle, Pihlajakangas valaisee.

Korallin ulkoisen auditoinnin toteutti Fine Audit Oy.Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä