x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Uusi Lastensairaala

Helsingin Meilahteen valmistunut Uusi Lastensairaala toteutettiin yhteistyössä useiden eri toimijoiden kesken. Myös Korallituote Oy antoi oman työpanoksensa laajan hankkeen onnistuneeseen läpivientiin.

Korallituote Oy valmisti suurimman osan Lastensairaalan kiinteistä kalusteista. Sen lisäksi yritys toimi myös asiantuntijaroolissa.

Koralli valmisti potilashuoneiden potilaspaneelit ja kaapistot sekä heräämöiden potilaspaneelit. Sen lisäksi kaikki palvelutiskit, infotiskit ja toimistotiskit ovat yrityksemme työnjälkeä. Toteutimme myös muita kiinteitä kalusteita kuten potilaslokerikkoja useisiin kohteisiin sairaalassa.

Kaikki kalusteet valmistimme sairaalaolosuhteisiin sopivista, kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista ja samalla käyttötarkoitus huomioiden niin, että tilaan on saatu aikaan myös kodikasta ja lämminhenkistä tunnelmaa.

Korallituotteen asiantuntemusta hyödynnettiin Lastensairaalan potilaspaneeleiden suunnittelussa.

”Yhdessä työryhmän kanssa suunnittelimme, kehitimme ja valmistimme potilaspaneelit lasten huoneisiin. Huomasimme, että paneeleita kohtaan oli kiinnostusta muissakin hankkeissa ja jatkoimme potilaspaneelin tuotekehitystä Lastensairaala-projektin jälkeenkin. Potilaspaneeleita on tilattu myös muun muassa Jyväskylän ja Kainuun sairaaloihin”, Korallituote Oy:n toimitusjohtaja Hannu Göös toteaa tyytyväisenä.

Korallituote Oy on Suomen johtava kiinteiden sairaalakalusteiden kokonaistoimittaja. Lastensairaala-projektissa Korallituote Oy toimi SRV Rakennus Oy:n yhteistyökumppanina. Korallituote tarjoaa asiantuntemustaan sairaanhoitopiireille, rakennusliikkeille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille koko projektin elinkaaren ajaksi 40 vuoden kokemuksella.

Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä