x

Ota yhteyttä meihin

044 786 6606, timo.goos@korallituote.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Miten voimme auttaa?

Peruuta

Referenssi – HUS Naistenklinikka

HUS Naistenklinikka on naisten- ja vastasyntyneiden erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala.

HUS Naistenklinikka on naisten- ja vastasyntyneiden erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala. Koralli toteutti monipuolisesti erilaiset kiinteät sairaalakalusteet Naistenklinikalle. Toteutimme synnytyssalien kiinteät kalusteet, leikkaussaleihin kirurgien käsienpesualtaat ja hoitohuoneiden kalusteet. Synnytyssaleissa käytettävät läpiantokaapit ovat myös meidän käsialaamme. Läpiantokaappien kautta likaiset välineet poistuvat saleista ja niiden kautta saadaan myös puhtaat tilalle.

Lisäksi aulatiloihin toteutimme erilaiset vastaanotto- ja palvelutiskit laminaatista tai Corian-materiaalista kohteen käyttötarpeen mukaan.


Uskomme työmme ja tuotteidemme laatuun

Vahvuutemme

Projektiluonteinen toimintatapamme ottaa huomioon jokaisen kohteen ja jokaisen asiakkaan erityistarpeet. Suunnittelevan ja toteuttavan portaan välisellä saumattomalla yhteistoiminnalla on iso merkitys, jotta työ johtaisi onnistuneeseen lopputulokseen.

Tuotanto

Uskomme laatuun ja kovaan haluun kehittyä. Panostamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen ja omaan osaamiseemme, jotta pidämme kiinni maineestamme varmana toimittajana, teknisenä asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina.

Asiantuntemus

Erityisosaamistamme ovat kokonaisvaltaiset kalusteratkaisut. Asiantuntemukseemme ja apuumme voivat luottaa arkkitehdit suunnitelmiensa teknisessä toteutuksessa, rakennusliikkeet urakkalaskennassa ja toimitusajoissa sekä loppukäyttäjä siinä, että tila toimii.

Arvot

Perusarvojamme ovat rehellisyys, avoimuus sekä tasa-arvo niin yrityksen sisällä kuin yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Keskeisenä tavoitteenamme on aina tehdä asiat niin kuin on sovittu, työtä säästämättä ja lopputuloksesta tinkimättä, mutta perheyritykselle sopivasti ilon ja innostuksen kautta.

REFERENSSI: Meilahden kolmiosairaala

Soita 044 786 6606 Ota yhteyttä